Terrassmarkis i kassett V280

 


Ladda ner broschyr

Terrassmarkis i kassett V280

V280 är en kraftfull terrassmarkis i helkassett till ett rimligt pris.  Profiler är pulverlackad strängpressad aluminium och gjutgodset har hög nogrannhet och finish, alla fästelement är rostfria. Den har en elegant design och även när markisen är helt utkörd  så döljs dukröret av kassetten.

  • Upp till 3 meters utfall
  • Motormanövrerad med autostopp
  • Vägg eller takmontage

Optimal Manövrering

V280 levereras med motor som styrs via brytare eller fjärrkontroll. Markisen kan kompletteras med timer, sol & vindvakt eller skaksensor. Med sol & vindvakt körs markisen ut och in efter aktuellt väder, med skaksensor skyddas markisen och körs in när vinden blir för hård.

Väv av högsta kvalité

Den väv som används kommer i huvudsak från norra italien eller frankrike med högsta kvalité när det gäller akryltextilier. Det finns ett stort urval av färger och mönster med högsta tänkbara  UV-skydd för varaktigt utseende.

Skräddarsydd

V280 tillverkas efter dina unika mått för att uppfylla de behov och krav du har. Armar armar kan vinklas ner till 70 graders lutning.

Garanti

Du köper ett solskydd som du ska ha glädje och nytta av i många år utan problem. För att uppnå detta tillverkas V280 av komponenter i högsta kvalité vilket gör att vi kan lämna en 5-års garanti. Garantin förusätter att montage och underhåll görs enl. manual.

CE Märkning

CE märkningen är en garanti för att produkten uppfyller gällande Europa-standard EN 1356