Mattor av vinylväv


Ladda ner broschyr

GOLVBELÄGGNINGAR I VÄVD VINYL

TEXTILKÄNSLAN GER UNIKA EGENSKAPER

Vävda med revolutionerande fibrer kombinerar Dicksons golvbeläggningar vinylgolvets slitstyrka och enkla underhåll med textilgolvets estetik och behagliga textur.

De utgör en verklig teknisk innovation som utvecklats för de mest krävande offentliga miljöer – hotell, kontor, varuhus, restauranger… Golvbeläggningarna från Dickson® är tåliga, bekväma, lättskötta och dekorativa.


 

golv_teknik

  1. Vävd slityta
  2. Kärna av enkeltrådig polyester
  3. Kompakt vinyl
  4. Glasfiberduk
  5. Expenderad vinyl

 

woven_border_s


 

VÄVDA VINYLKANTER

Det bästa alternativet för utomhusbruk eller för hård belastning. Extremt resistent mot nötning och tvättbar med högtryckstvätt. Denna typ av kant klarar extrema användningsförhållanden.

Den synliga bredden på vinylkanten är 6 cm. Sömmarna är gjorda med hög hållbarbet och UV-beständigt garn.


 

antistatisk

ANTISTATISKA EGENSKAPER

Golvbeläggningarna från Dickson® är utformade för att ge maximalt skydd mot statisk elektricitet som uppstår när vi går.


HALKFRI GOLVYTA

Vävstrukturen hos Dickson® golvbeläggningar är naturligtvis halkfria, vilket gör dem särskilt lämpliga för användning i offentliga lokaler där ofta säkerhetssnormerna är avgörande för materialvalet.


FÖRSTKLASSIG VÄRMEISOLERING

En god värmeisolering kan radikalt förändra komforten i ett rum. I motsats till hårda golv erbjuder golvbeläggningarna från Dickson® en mycket god värmekomfort som bidrar till ökat välbefinnande och lägre energiförbrukning.


ANVÄNDNINGSKLASSIFICERTING

För att uppnå användarkraven genomgår golvbeläggningarna standardiserade tester som motsvarar påfrestningarna vid faktisk användning. Den europeiska standarden är ett klassificeringssystem som baseras på användningszonernas kravnivåer och trafikintensitet.
Alla våra kollektioner har användningsklass 33 – Intensiv kommersiell trafik – vilket är den högsta klassen inom kategorinTextila golv.


 

UNDERHÅLL


 


Ladda ner broschyr med färgprover