Fönstermarkis DA42


Ladda ner broschyr

Fönstermarkis DA42

En kraftig markis med fallarmar som är konstruerad för att passa de flesta byggnader, till exempel villor, butiker, kontor, skolor och sjukhus. DA42 är perfekt att motorisera och därav mycket lämplig för stora motoriserade anläggningar. Aluminiumkassett skyddar duken mot regn och smuts.

Manövrering

Utvändig eller invänding manövrering med  band är standard. Som tillval finns  utvändig eller invändig manövrering med antingen vev eller motor. Det går också att komplett era motorn med automatiska styrningar, till exempel fjärrkontroll eller sol- och vindautomatik.

Montering

Markiserna monteras enkelt direkt på fönsterfoder, vägg eller i nisch. Nischkonsoler som tillval tillåter 45–185 mm justering i djupled.

Fallarmar

Armprofiler är tillverkade av strängpressat  aluminium och armkomponenter av pressgjuten zink. Fallarmarna har justerbar spänning för optimal dukspänning. Vindsäkrade fallarmar rekommenderas om  markisen kommer att utsättas för hård vind

Markisduk

Välj från en bred kollektion med allt från enfärgade och randiga vävar.

Markisstativ

Markisstativet med detaljer finns som standard i 3 färger: Vitt, Grått och Svart med struktur. Med lite längre leveranstid kan man få stativet i vilken RAL-färg man vill. Detta för att macha markisen med husets färg.